Etiquetas » Mary Kay

There's A Lot More in There!

I thought I had squeezed everything I could out of the tube of lotion.  But two months later I am still enjoying my favorite scented lotion out of the same tube. mais 137 palavras

Elephant In The Room

Retro 70s Flower Nails

Hi, everyone! Hope your week started off well! It was a little icy here, but no excitement on President’s Day. mais 339 palavras

Nail Polish

These are a few of my favorite things..

I have put together a list of a few of my favorite things since I have been back to school. These items are things I use every day or very often throughout my week. mais 499 palavras

Candle

Do what you love

Alhamdulillah, sampai juga kotak kesayangan Chik Ja ni kelmarin. Sepanjang dalam perjalanan balik ke rumah, dalam fikiran dah terbayang perfume Bella Belara yang dah out of stock dalam sistem. mais 219 palavras

Mary Kay Journey

Lipgloss Mary Kay

Selalu petang-petang gini, Chik Ja suka guna lipgloss je. Sebab kecik, nak cepat dan senang ratakan.

Dulu Chik Ja pernah mengalami bibir yang kering dan mengelupas. mais 68 palavras

Mary Kay Journey

Buang Sel Kulit Mati

Siapa kat sini yang tak pernah @ tak konsisten memakai scrub atau masker untuk kulit muka?

🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

Dulu Chik Ja pun sejenis yang bukan nak menjaga muka sangat. mais 318 palavras

Mary Kay Journey